Coach Nick

Coachingstraject

Wanneer je een coachingstraject begint, is het achteraf mooi om te kijken naar het resultaat. Een aantal mensen gingen je al voor! Hieronder licht ik er twee voor je uit.

“Ik zou graag meer spiermassa willen kweken en een droog fysiek hebben.”

De doelstelling

De doelstelling van Rick is het meer aanzetten van spiermassa en tegelijkertijd verlangde hij ook naar het hebben van een droog fysiek. 

Het resultaat

Ik heb Rick 12 weken lang 6 uur in de week personal training gegeven zodat ik hem goed alle technieken van de oefeningen kon aanleren, aangezien hij nul ervaring had in de fitness. Daarnaast heb ik Rick geholpen met zijn voeding. Hier heeft hij laten zien dat hij over veel discipline en doorzettingsvermogen beschikt. Het eindresultaat is zichtbaar op bovenstaande foto.

Rick

Doelstelling

Verkrijgen van meer spiermassa en een droger fysiek

Resultaat

Diensten

“Ik wist niet goed hoe ik mijn oefeningen uit moest voeren, tijdens het coachingstraject met Nick is mijn techniek aanzienlijk verbeterd.”

De doelstelling

De doelstelling van Sander is het verliezen van gewicht de juiste techniek gebruiken om de oefeningen zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Het resultaat

Ik heb Sander 12 weken lang personal training gegeven zodat ik hem goed de technieken van de oefeningen kon aanleren, aangezien hij hier graag hulp in wilde hebben. Ik heb hem veel technieken geleerd, waardoor hij nu zelf in staat is om de oefeningen juist uit te voeren. Daarnaast is hij tijdens deze 12 weken 10 kilo lichaamsvet verloren!

Sander

Doelstelling

Verliezen van gewicht en juiste techniek beheersen

Resultaat

Diensten

Enthousiast geworden?

Neem vrijblijvend contact op

Coach Nick
gratis intakegesprek

Website by Build with Blocks

Copyright 2022 | Alle rechten voorbehouden | Coachnick

Chat openen
1
Hey 👋 Kan ik je ergens mee helpen?