Reviews

Tevreden en enthousiaste klanten, dat is waar ik het voor doe! Onderstaand zie je een aantal reviews van klanten die een bericht achter hebben gelaten.

Tijd om in beweging te komen!

Wil jij ook fitter worden, kilo’s verliezen of een droog lichaam kweken? Neem contact op met mij dan gaan we werken aan jouw doelen!

'Erg fijne trainer om mee samen te werken'
5/5

”Als je een vriendelijke trainer wilt en behoefte hebt aan de spreekwoordelijke schop onder je kont, kan ik Nick zeker aanraden! Een fijne trainer die je kan motiveren om je doelen te behalen.”

 
Hannah
'Bij Nick kun je altijd terecht voor vragen'
4.7/5
”Nick heeft veel kennis en kan het goed overbrengen naar het sporten, daarnaast kun je bij vragen altijd bij hem terecht. Nick is iemand die je tot het uiterste laat gaan.”
 
Mike
'De samenwerking met Nick is top!'
5/5

”De samenwerking met Nick is top! Hij blijft je pushen en motiveren. Door te werken met Nick ervaar ik meer plezier en uitdaging”

 
Rick
'De manier van training geven bevalt me erg goed!'
5/5

”De personal trainingen van Nick heb ik als zeer prettig en motiverend ervaren. Hij besteed veel aandacht aan techniek waardoor ik heb geleerd om mijn oefeningen goed uit te voeren. Zijn manier van training geven heeft voor mij persoonlijk heel goed gewerkt!”

Sander
Coach Nick
gratis intakegesprek

Website by Build with Blocks

Copyright 2022 | Alle rechten voorbehouden | Coachnick

Chat openen
1
Hey 👋 Kan ik je ergens mee helpen?